Viikko ja sitten on poikani rippijuhlat. Taitaa olla toimelias viikko edessä :).
Eilen tuossa toimittelin viimeisiä kutsuja etiäpäin :)). Parempi myöhään kuin ei silloinkaan.
Kierros alkoi Tesomalta ja päättyi Ylöjärven Metsäkylään. Metsäkylässä on muuten yksi talo mitä olen ihaillut jo monta vuotta. Aina kun siit ohi ajaa, ajattelee että tommoisen voisin vaik haluta :).

Ja kävimme eilen myös katsomassa poikaa leirillä tuon tyttäreni kanssa. 24 rippileiriläistä siellä oli. Että kirkko tulee olemaan aika hyvin täytettynä.
Puku on jo hankittuna, kengät enään pojalta puuttuu. Omat vaatteet on viel kaupassa .... kais sitä jotain rättiä täytyy käydä kattomassa. Tyttärenkään vaatteista en viel tiedä. Menee joko jollain mitä on tai sitten jos löytyy jotain nättiä niin ostaa uutta. Rahan menoa ei voi estää .. huoks ....

Tänään taidetaan mennä Siuroon keskustelemaan ja suunnittelemaan ens viikonlopun juhlia. Niin, meillä siis ei rippijuhlia pidetä kotona. Tääl meillä kun ei ole riittävästi tilaa. En mitenkään saa sullottua olohuoneeseen pöytiä niin että edes suurin osa pääsis istuun. Keittiö kun ei ole keittiö vaan lähinnä keittokomero, ehkä vähän iso komero mutta kuitenkin.


Mutta ei nyt sitten enempää .. tätä puuta heinää :).

Aurinkoista päivää vaan kaikille !!