Tänään on taasen tiedossa illalla opiskelua. Pitkä päivä. Ensin töissä ja suoraan sieltä koululle viideksi. Kotia pääsemme joskus 20.15. Tai myöhemmin tai aiemmin :). Teemme luultavasti harjoituksia Accessilla. Lomakkeita, kyselyitä, alilomakkeita ... Eilen illalla tein muutamia tehtäviä mitä saimme viime kerralla. Ei kylläkään tullut kotitehtäväksi, mutta toki niitä sai tehdä. Ja minähän olen niin kovin ahkera näissä tehtävissä :)). Opettaja on kyllä luvannut antaa minulle lisätehtäviä ... :P.
Jotkut ihmettelevät että miten minulla on aikaa. Hmm.. sanotaanko näin että, jos on halua niin sitä aikaakin löytyy :). Pätee moneen asiaan elämässä.
Vaikka tokihan tälläisellä kahden lapsen yksinhuoltajalla (olen siis yhteishuoltaja :P) on sitä aikaa vaikka muille jakaa :)). Ei ole yksin hoidettavana kuin lapset, koti, työ jne. Ja se vapaa-aika... Ei ole ollut ongelmia sen kanssa :).

Mukavaa päivää kaikille

Pieni lisäys:

Vaaka

Vaaka Ystäväsi eivät nyt oikein ymmärrä pyrkimyksiäsi. Porskutat täyttä vauhtia eteenpäin, etkä huomaa tallaavasi muiden varpaille.


Pyydän anteeksi kaikilta niiltä varpailta joille tallaan. Uskon että se mahtaa tehdä kipeää :).