Ihanaa .. se on perjantai :) .

Viikko töitä takana viikon loman jälkeen. Ihan mukava viikko, ei siinä mitään. Lomalla olisi voinut olla vaikka pidempään. Mutta .. jos odotan kolme viikkoa niin sitten saa olla kolme viikkoa lomalla :).

Työviikko sisälsi töitä mitä en ole aiemmin tehnyt. Ennen lomaa vajaan viiikon pikaopetus ja siitä sitten hommiin :).
Omasta mielestäni meni ihan hyvin. Maalaisjärki auttaa asiassa, ja tietysti se tieto mitä on vuosien varrella tullut ja .. uusia ohjelmia vaan tarvii uskaltaa rohkeesti käyttää :). Ja sen kai jo opiskelu-ala kertoo että jonninlaista rohkeutta löytyy.

Asia mitä olen aina ihmetellyt .. tai no aina ja aina ..
Ihminen mikä on tehnyt noin 20 vuotta samaa työtä. Miten ei opi ikinä tiettyjä perusasioita?
Esim. jos olet laskuttaja. Pitää tietää ja osata ainakin jollain lailla kirjanpitoa.
Tietää mikä on laskutustili tai talousarviotili. Näin esimerkkinä.
Mutta ei. Ja ei.
Hoh hoijaa.....

Mutta kai se sitten on vaan niin että toiset osaa ja neuvoo ja korjaa. Ja toiset tekee ne sudet että on mitä korjata :).

Jokainenhan meistä tekee virheitä. Se on aika luonnollista. Mutta mielestäni työssä oppinen tarkoittaa myös sitä että niistä virheistä myös otetaan opiksi. Ja jollei muuten jotain asiaa muista, tekee kunnolliset muistiinpanot mistä "lunttaa".
Töissä ei tarvitse kaikkea muistaa ulkoa, niinkuin kokeissa. Ja jossain kokeissakin saa käyttää apuna muistiinpanoja. Tiedon hakeminen on aika oleellinen asia niin töissä kuin opiskelussa.

Mutta joo, tämä tästä nyt sitten :)

Mukavaa aurinkoista viikonloppua kaikille!!!