Heis,

Tänään istuimme koululla viimosta kertaa tänä keväänä. Syksyllä aloitamme taasen 18.8. Raskas, mutta antoisa aika ollut viime syksystä.
Ja suuri, tai suurin kiitos meidän opelle, Maurille. Ilman häntä emme olisi jaksaneet vääntää ja kääntää. Motivaatio olisi voinut loppua kesken. Mutta, sanon omasta ja varmasti myös muiden puolesta, KIITOS. Ja koita kestää meitä viel hetken :).

Näin loppu keväästä alkoi kyllä huomaan itsestään että loma olisi paikallaan. Ei meinan enään excel ja power point mennä jakeluun :).
Saatikka se ohjelmointi ... "huoks"

Ja kiitokset tietysti myös meirän mukavalle ryhmä rämälle :)). Pidetäänhän yhteyksiä myös tässä kesän aikana .. eikös vaan?
Meistä jokainen on oma persoonansa, ja persoonallisuus on vaan rikkaus. Olkaamme jokainen ihan vaan oma itsemme, siitä kannattaa aina pitää kiinni.

Niin, ja kiitokset tietysti muille tukijoukoille. Ilman heitä olisi ollut aika mahdotonta ottaa näin paljon ihan vaan omaa aikaa opiskelulle.
Eli kiitokset omille vanhemmilleni, ex-appivanhemmille, pikku-systerille ja ystävälleni.
Ja kiitokset kannustuksesta kaikille ystäville ja työpaikallla työkavereille.
Töissä jos on tullut ongelmia excelin kanssa .. varmasti siellä kuuluu että täytyy men Tiinalta kysyyn :)).
Ja tokihan sitä avittaa, neuvonta ja opastus on kunnia asiani ;). Vaikka ei olekkaan sitä vikaa ... sitä opettaja-vikaa :)).