Tänään pitäisi tehdä vaikka mitä. Siivota, leipoa .. putsata rottien häkki, kun kohta tänne pyörtyy kun häkki lemuaa :).
Ja kouluun pitäs mennä ysiin. Ja koulusta suoraan kentälle peliin joka alkaa kolmelta.
Kauppaankin pitäs keretä....

Ai juu, siivota ja leipoa pitäis siksi kun huomen meille tulee vieraita. Kutsuin poikani synttäreille ja tyttäreni nimppareille huomiseksi noita sukulaisii  ym.
Kun ainoo päivä että ei ole mitään muuta tällä viikolla.

Pikkasen olen huonosti saanut organisoitua tän jutun ... "huokaus"

Ja jossain välissä pitäis pystyä tekeen koulutehtäviä. Muutama juttu viel tekemättä .. kuten se ohjelmoinni lopputyö :). Okei, sen olisi voinut tehdä jo aikaa sitten. Mutta tekemättä kuitenkin on.

Ens viikko on viel aikas kamala. Sitten alkaa vähän rauhottuun.
Paitsi töissä ... kun pitäs kahden viikon aikana opetella kahden eri ihmisen työt ... mitä ei ole vielä ollenkaan tehnyt... että sitten osaa hoitaa niitä kaksi viikkoa kun toiset ovat lomalla....
Jaa-a ...
Mä en kyl yleensä panikoi mistään työstä. Nyt tästä kyllä panikoin. Varsiten kun on saanut seurata sivusta että harva se päivä tulee ongelmia. Kaikenlaisii virheilmoja ym :)). Uusi ohjelma, mitä ei kukaan osaa käyttää täydellisesti .. Ja paikalla töissä sillon kun teen tuurausta ei ketään jolta voisi saada opastusta ja neuvontaa ... Kuulostaa todella mukavalta kahdelta viikolta :).

Aurinkoista lauantaita vaan kaikille!!!